Bio mys mm..

Nu har vi kommit hem från vår tjej dag=)  åkte strax efter två, och börja med att shoppa.. Jag köpte ett par vinterskor billiga 999 på REAN..... ett par jeans,två bhar,tre par trosor,ett par leggings=) de va till mig,ska kolla på någon tröja i veckan å sen ska jag få en vårjacka också!Hampus fick en jätte fin boddy och ett par jeans! skit gulligt!
Amanda fick två tröjor skit balla! haha
Och sen bjöd mammsen på både middag och bio! Tack så jätte mycket mamma för alla saker! och för en jätte trevlig dag! Och tack  till Emmma också som va me=)

Allt hadede gått bra här hemma! SKÖNT! hihi lite fundersam är jag allt när jag inte är med dom små busungarna! hihi men man e väl inte mer än mamma eller vad säger du? haha


Imorgon är vi bjudna hem till Kattiz å co... mys!


Nej nu ska ja gå å knoppa så man orkar med Amanda TIDIGT i morgon bitti antar jag=) haha  God Natt alla!

Kolla va ja hitta=)



En LITEN Amanda! 2 dagar gammal i mormors famn på BB!!! mini kan inte komma ihåg att hon varit så liten ovh SNÄLL"" haha intesom nu iaf=) hahahhaah

ännu en tidig morgon!!

Jappp, en till tidig morgon...Tjugo i sju vakna Amanda idag!!! midre kul! jag vakna vid 6 och höll på att av huvudvärk... Men men tog två IPREN... Vi gick iaf upp kvart över sju!
Sen har vi ätit frukost,klät på oss, vikt tvätt,diskat, tvättat,hängt tvätt och dammsugit hela nedervåningen... och klockan e bara halv tio... Vad sa vi Rebecca skulle vi va efektiva?? haha! just nu så bråkar mina barn med varandra som vanligt, jäkla skit ungar! Idag blir de äntligen bio och middag och SHOPPING!!!!! Bli nog ett par byxor, skor och kanske en vår jacka om ja hittar sa mamma nyss när hon ringde!Min mamma och pappa är sååå snälla! Ska få allt av dom!!wee=) Mamma ska få arvet efter min gammel farmor som gick bort i Mars förra året och allt e inte klart än HELT JÄVLA SJUKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 men men va ska man göra...
Jaha vad ska vi göra resten av dagen innan jag åker..Har ju liksom gjort allt redan-.....
nu e re jobbigt hatar att bara sitta här, får väl kanske gå ut en stund men då kommer Humpe somna i vagen så de e ju inge bra....
Hade nämligen tänkt sova när dom sover sen... Så jag kanske slipper sommna på BION=) hahaha
 jag kan nämligen inte kolla på mer ön en halv film utan att somna!
Per verkligen ÄLSKAR att kolla film med mig *nott*  hahahahaa

Men Men ska iaf bli mysigt att få komma iväg idag med bara mamma å lillesyster!


Ska man hitta på till lunch uidag då??
jadu...



nej nu ska jag gå å röka tror ja minsann...


Älskar mina Barn så otroligt mycke! så d så=) Och ja jag Älskar dig me Pe
r=)

Mamma

Mamma hade vait in och snokat här;) och lämnat en komentar om att Amanda va på tradera för utropp 1 KR!!!!! haha hon hade sätt en liten reklam annons här på min sida!haha. så gick ja in å kolla då va de nå porslin... jag höll på att dö av garv innan ja visst va hon snacka om!
Idag har vi inte gjort så mycket... BRÅKAT!!! Amanda är sååååååå trottsig att hennes mamma håller på att smälla av! de e verkligen SKIT jobbigt....men men hoppas de går över snart!!

Vi va ute och lekte på efter middagen.. skulle behöva köpa en hjälm åt Amanda.! Hon ville gå ner till backen vid dagis med sin pulka i handen=) så vi gick dit...
och hela backen va bara is och de va skit mycke barn där som åkte på bara rumpan utan pulka eller nått sånt.. å hon försökte gå upp men ramlade bara..
å hjälm kan man ju behöva när man åkter pulka och spnt...
sen kommer ju våren och sommaren som innebär massa sycklande... HJÄLM som gäller då!!! Om de nu blir någon sommar iår,,,
Känns som om de är skit länge kvar!

Per jobbar över ikv'ääll som vanligt! å i morgon ska han jobba för ovanlighetens skull! Men han kommer hem till 2! För sen ska jag mammsen och systeryster åka på middag och bio!!=) sååå mysigt! LÄNGTAR!

Får se vad jag och trollen hittar på i morgon på dagen... vaknar äter frukost klär på oss, och sen kanske man ska gå ut innan de är lunch time ochsen vila! Sen är pappsen hemma=)



Den 7 ska vi åka på kryssning!! ska bli så kul, visst Rebecca! vi som va nyktra sist får helt enkelt ta igen de den här gången! blir en dags kryssningUTAN VÅRA BARN!!!! sen blir de nog lite crossing,och sen in till stan eller nått! LÄNGTAR MASSOR!!!!


Sist vi åkte va Amanda och en nyfödd Hampus med och Rebecca va typ höggravid=) Undra varför vi va nyktra?! hihi den dan va sååå mysig!!! ska lägga in ett kort från den resan!

Blir så trött!!!!

Hej.. allt har gått jätte bra med Amandas nya säng! igår kväll gick hon inte upp en ända gång utan somna direkt! duktiga tjejen. igår morse vakna hon tjugo i 7.....mindre kul, gick in till sin lillebrors rum och tände taklampan........vilket betyder en vaken lillebror också... mindre kul måste jag säga!!! i morse vaknade hon 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fy fan innan vi bytte säng sov hon till typ 8-9.... så i morse lekte hon och kolla bompa medans jag snarka vidare är verkligen inte på humör att kliva upp kl 6 på mogonen!!!=( men de gick bra så jag klev upp halv 8=) hihi snällt va? men va ska man göra?? haha

vad ska man göra idag då?? har faktiskt ingen aning... men men

Imorrn e re bio WEEEE!!!!!!!!!!!!

här är resultatet=)



Här är alltså resultatet av Amandas rum(en liten bit av rummet)När vi gick upp på hennes rum efter dagis så sprang hon in i rummet ställde sig i dörr öppningen och hoppa som en galning, vifta med händerna och skrek=) sen sprang hon till sängen slet upp täcket hoppa ner i sängen på med täcket låg en stund å sen upp å leka=)

Nu på kvällen så skulle hon sova där för första gången!!! Det gick sjukt bra!!!! Gick upp tre gånger och sen somnade hon=)mamma är stolt=)

Vi har bakat bullar idag efter dagis också och lagat mat så klart.. korvstroganoff!!!


puss å hej=)

FINT!!!!

Jag och Hampus va och lämna prinsessan på dagis i morse... sen vart de hem och börja städa och fixa=) skruva ner hennes säng,damma,dammsög och torkade golven på övervåningen.tvätta två maskiner och hänga dom. Sen va de bara att börja skruva upp den nya sängen! och sen bädda!!!! vart så underbart fint nu i hennes rum!! Rebecca har okså börjat blogga =)kul! Ska ner och hämta hem prinsessan vid två.sen ska vi hem och leka i hennes fiiiiiiina rum=)
saknar er Rebecca! så glad att vi blittkompisar igen efter måssa tjaffs å sånt tråkigt=( hihi
borde åka och storhandla men inte de inte... i helgen kanske!!
ÅÅÅÅ på LÖRDAG ska jag mammsen och min systeryster åka å kolla bio äta middag och kanske massa shopping! så mysigt att bara göra nått vi tre som förr i tiden=) LÄNGTAR som fan till lördag!! hihi
KOM HEM  NU BECCA!!!!

IKEA!

Min prinsessa har fått ny säng! Japp jag och mamma va på IKEA ikväll och köpte ny säng till pandisen, så underbart de kommer bli i hennes rum! ska nog sätta upp den i morgon när hon e på dagis:D byta gardiner och bädda rent och städa hennes rum också:D åhh va kul och mysigt.. UNDRAR  om de kommer bli lika kul och mysigt när hon ska sova iden eller om vi kommer ha maraton på övervåningen HAHA återstår att se helt enkelt=) Köpte ny fönster lampa och två nya påslakan och två nya underlakan nej tre vart de:D nya Gardiner till köktet köpte jag me=) nytt täcke till Amanda ! åhh de är nog bara jag som kan ÄLSKA IKEA!!! ingen kan nog älska den affären mer än jag! HA!

I morgon ska jag och Hampusen hem och fixa i storasysters rum när vi lämnat henne på dagis!


HIHI!


Puss hej

Helgen...

Helgen har gått sjukt fort!!! Lördag va jag å barnen me Per till jobbet,sen hem till Tina och Niklas på middag!jätte gott å mysigt!Idag vakna jag av att per kom in å berätta att hans kompis va på förlossningen!Kunde inte somna om efter de... Per å barnen åkte till Pers mormor å ja låg å dega på soffa för mig själv!!!!HELT U*NDERBART=) dom kom hem lunchdax sen soooova ! barnen vakna sen åkte vi till mormor å morfar å moster.Blev middag där ! MUMS=)

I morgon blir de till att shoppa lite tror jag minsan nutran e slut till Hampus! måste köpa sånt och lite kläder till den NYE BEBISEN!:D de har inte blivit nån än och Per fick sms vid 8.30 i morse då va hon öppen 3 cm... stakars henne!!!!!!!! lång förlossning! hoppas de gått å går bra bara!



ska kolla lit innan ja stänger ner här! puss hej

go morron!!!!

Älskar er över allt!GRATTIS älskling på din 31 års dag!

Barnen är fortfarande snoriga... inge kul,men va gör man?
Vet inte riktigt vad vi ska hitta npå idag får väl se.. Å inte äns lönen får vi idag.. TRÅKIGT!!!!! men men..
Per fick iaf en jätte söt canavas på barnen av oss tre.. vart riktigt bra iaf!kul!
Jag undrar vad vi ska göra idag?
Igår bakade jag och Amanda semlor=) Per ville ha de i stället för tårta, snäll som man är så får man väl fixa de=)
Dammsög lite också och damma. Lite duktiga va vi iaf!
Hampus fick sin första tand den 20.. han är inte så jätte snabb=)
Han är nog lite senare med allt om man jämför med Amanda.. Men han va ju så sjuk när han va liten så inte så konstigt att allt blir lite senare!


ÄLSKAR verkligen min lilla familj över allt! kan inte önska mig mer än dom!!!

allt för denna stund! Höres! bye bye

Sjuka!

Japp då va re kört igen för vår del! Ungarna är DUNDER förkylda! Fröken från daigs ringde hem idag för Amanda hade blivit dunderförkyld under dagen.=( Hampusen är också dunderförkyld....
Så i morrn blir vi hemma alla tre och bara myser!!!
På fredag fyller min kära MAN år=) 31 år! blivit bjudna på midda också hos Rebecca och Conny.! De tackar vi ja till!! Alltid lika trevligt med middags bjudningar!
Just de de går vattkoppor på dagis igen.. undrar jag om Amanda blivit smittad än?!?!?!

Nej nu ska jag passa på att njuta av tystnade Per gick just ut och gick och barnen sover sen några timmar!

Hejssvejs!

jaha..

Jag och Hampus har nu lämnat lillloppan på dagis. Gick lika bra som vanligt... snart bär de av mot ICA intressant va?=) hihi


hej då!

Go´kväll

Hej hej!

Idag bakade jag och Amanda bröd till Hampus  på förmiddan. Hampus e komöjlkallergiker.... Betyder att han får jätte ont i magen,kräks och bajsan ner både sig och hela huset om han får minsta lilla isig. Bröden blev iaf riktigt bra,tyckte vi alla tre:D sen vart de middagsvila! Dom sov som små barn.. hahahaha =) Sen blev de melllis å utelek! Passade på att ta fram pulkorna inte jätte mycke snö men blev en del iaf, och man vet ALDRIG när nästa pulka tur blir:D hehe. Sen har vi alla tre lagat middag till Pappa Per kom hem! Blev någon kykling gryta me ris å rivna morötter! mums:D

Imorgon ska prinsessan på dagis halv nio till två.. Jag och Hampus ska passa på att åka och handla lite me Rebecca å Tildis:D.. Borde nog försöka städa också ser ut som FAAAAN här.... blä

Annars vet ja inte va som händer å sker i veckan Amanda har Dagis nu tisdag onsdag och torsdag. Hade nog tänkt fråga min snälla lillesyster om hon vill passa Hampus någon dag. Vill åka och bada med Amanda!!! Så mysigt och hon bara ÄLSKAR de!

Hej

Nu har även jag hittat hit:D

Vet inte vad jag ska hitta på att skriva... Kan väl börja med går dagen.
Åkte hem till mina föräldrar efter barnen sovit,lämnade dom där och åkte sen hem med Per. Vi lagade lite mat å tog de lugnt. Vaknade i morse och klockan va halv elva....HELT SJUKT! haha va nog välbehövligt eller vad tror du?:D
I morse hade ja fått mess av Rebecca som undra om vi ville me till Norrviken och grilla korv och ha de skönt i de underbara vädret, de ville vi så mamma å pappa kom med barnen vid kvart i tolv å vi tog bussen vid 12.
Mötte upp Coony och Rebecca å lilla Tilda=) gick ner till vattnet och börja grilla Connys bror va också me:D Amanda tryckte i sig 3 korvar!!!!! haha knäppis! Vi va ute i 3 timmar å sen gick vi hem till dom å fika. Sen efter de gick jag å barnen hem hela vägen :D är nöjd med dagen förutom att Per jobbat som vanligt han börjar nog gilla jobbet mer än oss snart;) hihi
Gud va jag älskar min underbara familj!
Mina barn är underbarast!

Tänk snart blir Amanda 2 år!!! helt sjukt, och lillebror Hampus snart 1 åR!
Tack för idag allihoppa!=)



Vad blir de i morgon då? vet iaf att Per ska få sovmorgon:S tror vi ska ta en promenad och va ute och leka en massa sen Amanda älskar att leka ute så de e bara att passa på! hihi

Allt för mig! bye bye

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0