trött!!!!!!

Jag är så sjukt trött!!!! Nu har jag precis skickat in mitt första prov.. provet var i psykologi! Hoppas nu bara på BÄSTA betyg! Tycker jag är värd de!!!! så d så! Barnen lämna jag på dagis kl nio... så ska ja hämta hem dom halv tre om ja inte går tidigare! hihi... Nu på dagen innan ja hämta dom ska ja duscha å fixa lite hemma och jag SKA sova en stund innan dom små bustrollen kommer hem! Huvud värk är min vardag... menmåste nog gå å ta en tablett nu me desamma!

Men iaf så är de kräftskiva ikväll! hoppas på att de blir trevligt! men men nu måste ja gå! bye bye

hej!

!Nu är barnen på dagis och jag sitter å pluggar.. Skolan går bara bra! är faktiskt roligt!
Måndags fick ja sjukt mycke läxor... Svenska läsa tre noveller... och skriva en uppsatts! Är KLART!
Matten 34 sidor!!! Har 4 sidor kvar! Och sen så har jag psykologi prov i morogn så pluggar som en åsna för att hinna bli klar! och de e bara en lite sketen grej min underbara Per får hjälpa ig med när han kommer hem!

I morgon är de kräftskiva med grannarna! vet inte va jag ska tycka om de..=) men de blir nog trevligt som alltid!
Lördag är vi barnlediga och ska gå på fotboll Aik..... Och dricka öl=)

Nej nu ska jag över till grannen å ta en fika innan v ska till centrum och byta Hampus skor jag köpte igår som är försmå! han har så jäkla tjocka fötter!!!! haha!

Älskar mina barn så de e helt sjukt gör ont i kroppen när dom inte är med mig! Snart kommer dom hem från dagis! eller Per hämta hem dom när han slutar jag ska ju plugga så fort ja kommer från centrum igen.. ska nog göra provet ikväll redan för då e jag HELT ledig i morgon!!! Slipper plugga alls då... skulle va underbart skönt!

Lite frukost man kanske skulle stopa isig? eller lunch dax låter bättre??! haha
Så bye bye

kommer

kommer sätta lösen på bloggen i helgen så d så... vill du läsa så skriv en komentar eller sms eller nått vettja....

hej

Hej nu har jag börjat skolan på heltid! _Känns som om jag borde plugga... HAHA,, De e verkligen skit kul! Men skolan som även heter Infokomp... Är en historia för sig.,.. Har allvarliga planer på att plugga allt på distans istället,, Dom har verkligen noll koll på något alls... helt sjukt måste jga säga! men men blir väl kanske bra de med... Jag går dit för att få närvaro, gör de jag ska å sen borde jag få bra betyg också! Igår började svenskan... Så gjorde fyra av fem läxor i svenska igår! Väntar på min matte bok ska komma em så jag kan göra den läxan också! Sen är de psykologi uppdrag alltså prov den 28 Aug.... Funderar på om jag ska göra de i helgen.. å¨så börja och göra klart den kursen så fort de bara går.. så har jag ett problem mindre! haha... Jag tycker verkligen de e skit kul att börja plugga igen!!!!

Barnen är sista veckan på inskolning på dagis! Hampus gillaqr de verkligen inte! Eller han gillar verkligen inte att säga hej då till mig eller Per... Men de blir nog bra i slut ändan med!

Imorgon ska jag till sollentuna och hämta mitt schema! sen ska jag nog se till att göra psykologi provet!
Måste hem till Kattiz också! Hon har svenska boken som jag ska ha! Så där tjäna jag en del pengar också! haha ska bli kul å se hur stor hennes mage blivit... va ju inte direkt igår! Kanske att Mia ärdär också! så då får jag se hennes mage också=)
 GUD så mysigt med bebis!!!! hihi

Nej nu ska jag umgås med Amanda... hon har varit hemma två dagar nu för hennes hals har varit svullen och hon har haft ont.. Men i morgon är de dagis för hennes del också!

Ha d så bra! bye bye

hej!

Hej! Jah har börjat plugga.. Har suttit å gjort de idag tre timmar medans dom andra va på dagis! Amanda går de skit bra för! hon är där själv nu!*=)  Hampus går inte så där jätte bra för direkt.... Han vill bara sitta i knät! Så Per är med honom! och jag va med amanda! Så lämna Amanda i morse och sen hem å plugga! Är skit kul!

Nu ligger min lilla dagis kille å sover och Amanda och Per är ute å leker! Sen måste vi väl röjja lite här hemma! Sen middag hos mamma å pappa! Barnens moster kommer hem från Grekland idag så vi ska dit å träffa henne lite=)

Ihelgen ska jag nog försöka plugga lite mer för mitt första prov är den 28 Aug... Och alla andra ämnen jag ska ha börjar på Mån.. så kan va skönt att ha kommit en bit i psykologin innan tycker jag nog! Annars vet jag inte va vi ska göra! Nån med förslag*? Ute lär vi väl vara om vädret håller sig någorlunda iaf!=*) Nej nu ska ja nog ut å sätta mig i solen innan lillgubben vaknar=)

hej hej!!!

första

Första natten utan blöja gick hur bra som helst! Inte en droppe i sängen!
Tog upp hennes och satten henne på pottan när jag gick å la mig men hon ville inte kissa utan peka på sängen och vart lite grinig... Gullunge!
Sen vid tolv kom hon in till oss å sa att hon va kissnödig så vi gick upp på pottan å hon kissa sen somna hon om... Sen i morse när hon vakna gick vi på pottan igen! snacka om DU*KTIG!!! Hon säger så fort de kommer nått i pottan: Amanda BÄST! med världens flin! haha guullligt!

Så idag är de skolan som gäller! Börjar bli galet närvös eftersom jag inte äns vet vart jag ska haha...Måste nog kolla på eniro efter en karta! haha

Blir ännu värre nästa måndag när jag ska på upprop i sollentuna för alla andra kurser! idag är de bara psykologi!Har INTE en aning om va jag ska på måsndag å de känns jätte jobbigt hur man nu kommer dit?!?!?

I morgon är de som sagt dagis som gäller och ingen kan va gladare än Amanda! hel lycklig och pratar inte om så mycke annat än just dagis=)

Nu på morgonen har jag ringt å beställt tid till hud läkaren....
Ringt och sagt upp min mamma penning!

Nu börjar alltså livet på riktigt....... Alla andras vardag ska bli vår vardag också!

Ska fixa lite här hemma innan jag måstre börja tänka på att ge mig av..... HJÄLP!!!! Så närvös jag börjar bli! Och än e de många timmar kvar... haha

massor!

Massor med sol nu i flera dagar! UNDERBART! Vi har varit och badat typ varje dag=) såå skönt!Ungarna älskar att bada! så roligt!

Va å bada idag när jag kom på att just denna dag är min SISTA mammalediga dag! Alltså I morgon börjar skolan! Ska bli riktigt kul! Men samtidigt läskigt som fan.. Har ändå varit hemma sen 1 Feb 07!


De betyder även att mina barn börjar bli väldigt stora eftersom de börjar dagis på Tisdag!!!!!! Hjälp vart har tiden tagit vägen?

Min skolbok ja har beställt för länge sen har kommit bort i posten....... så har nu fått beställa en ny! Känns riktigt pissit måste jag säga!

Så nu ska våra liv innebära att barnen går heltid på dagis och jag å Per jobbar och går i skolan... känns väldigt konstigt! Men blir nog jätte bra!=)

Och Amanda den lilla bebisen... hon är helt torr nu! INGA mer blöjor för hennes del! Knasigt..! Men hon är så galet duktig! Och jag är så sjukt STOLT! Inatt blir första NATTEN utan blöja med! Min LILLLA Prinsessa! Åhhhh så stor hon blev på engång nu!
Finns de nått underbararen än ens barn?!? Inte för min del iaf!

konstigt!

kom just att tänka på hur mycke man saknar sina små liv när dom e boreta.. Jenny skrev en komentar om detta så ja börja fundera lite==)

ja men de e ju fan helt sjukt! innan så längtade ja för att får va lite själv å pyssla lite här hemma! Sen när dom väl hade åkt så höll ja på att dö typ först kvällen och sen va de kört! haha
Konstigt de e ju liksom halva jag som åkt iväg å halva ja e kvar hemma!!

Så är de för mig iaf! hur är de för er andra???

RSS 2.0