ändrat

blir att köpa STOOOOOOR pool idag istället! =) ska bli så skönt! blir nog skönt för barnen med! och alla grannar=)hahahaha måste nog köpa ett stoooooor pack badblöjor också=) vem har råd att byta vatten en gång om dan?? inte vi iaf!! haha


måste nog fixa lite nu... bye bye

underbart!!

idag är det underbart väder ute!!!

Så idag blir de till att tvätta upp tvätten bytte sängkläder åt trollungarna i morse.. Så man får hänga ut de så de kanske torkar.. Annars så blir de till att va ute och leka! Skulle behöva ner till Centrum och köpa ny pol till barnen! Och på torsdag ska vi köpa en jätte stor pol=) men barnen behöver en innan dess=)

Igår gjorde vi jätte fint ute på baksidan! så mysigt!

inte

Nej de va inte sharlakansfeber! Dom visst inte va de kunde vara... men igår kväll fick hampus samma sak sjukt mycke ytslag och hög feber... Jag undrar verkligen vad de kan vara! har de inte blivit bättre till på Måndag eller Söndag får vi åka iväg med dom båda! så här borde inte vara!!


Glad midsommar på er alla!!

Kolmården!!!

I lördags va jag Per,Amanda och Hampus på kolmården! SÅåå jäkla underbart!!! Och inte en droppe regn på hela långa dagen medans de hade öst ner här i väsby hela långa dan=) Amanda älskade de!! å delfinerna va nog de som båda gillade mest! satt bara å glode och klappa händerna båda två! Mina gullungar!!!

Söndagen va vi helt slut! Åkte hem till mamma å pappa å emma och åt middag! mycket gott och trevligt!!!!

Igår upptäckte vi massa små röda prickar på HELA Amandas kropp! Tänkte inte mer på de men sen i morse så har hon bara gnält och lega på soffan å kollat bompa! Så jag tog tempen på henne och så klart hade hon feber!
Ringe vårdguiden för att se om dom trode de fanns nå samband mellan febern och prickarna.. Dom trode på sharlackansfeber.. =S Ringe till vårdcentralen och fick en tid nu kl 3!! Typiskt nog har Per vår bil på service så får ta bussen med båda ungarna! Men så pratade jag med min underbara mamma och hon kommer hit och passar Hampus så vi slipper åka typ nu... Man vet ju aldrig om man kommer på bussen med den stora vagnen för jag ORKAR INTE bära upp den själv på de gammla bussarna!
Får se vad dom säger sen då!

Bye bye

alla flickor!

Hej nu har vi städat hela huset... Va faktiskt roligt idag!! Per har åkt iväg med barnen som ska sova hos mormor och morfar! Och jag ligger på soffan och lyssnar på SKIT hög musik! Fan de händer allt för sällan!! Snart kommer Per hemigen med hans kompis! Så ska vi dricka lite öl och må bra! Blir grilla om vädret tillåter! Får väl se!

Igår va vi på Studentmott! Grattis Yooysan!!! Är sååååå STOLT över dig!!!!! äntligen!

nej undra om ja ska sänka innan Per å dom kommer... Han tycker inte riktigt om min musik!! haha... Just nu: Linda Bengtzing-Jag ljuger så bra!

myspys

hej! Idag va de pick nick på dagis..Kul väder verkligen.... Har ju varit hur underbart väder som helst i flera dar.. men just idag ska de regna!.. suck..

Imorgon ska ja och Hampus bara va hemma om de e fint väder ska vi plocka på framsidan och ta bort all jävla ogräs mellan plattorna=( fy så drygt!! Om de e dåligt väder ska vi myspysa! hihi

Torsdag ska vi på en lekplats invigning!

Fredag
är de studentmotagning!

Lördag
är de barnfritt! Barnen ska sova hos mormor och morfar... Vi ska ha Pers barndomsvän på besök... blir nog lungt som attans! Blir nog till att grilla! Som varje helg=)

Söndag
kommer barnen hem och gosar med mamma!!! weee Tycker de blir JOBBIGARE och JOBBIGARE att l'mna bort dom! har alltid varit jobbigt men snart är de olidligt! Saknar dom varje sekund! men JAG TROR att JAG blir en bättre mamma om jag får lite tid för mig själv och bara med Per ibland! de skadar nog inte eller hur?!

RSS 2.0