duktigt

Japp.. började förra måndagen med nån vikt grej... man ska väga maten å sånt.. Och träna mycket.... FÖRSTA veckan för mig visade vågen MINUS 4,9 kilo!! galet! haha


Annars har ja vä inte allt för mycke att säga:D


Puss heeej

duktig!!!!

ja e så duktig.... va ute å gick i torsdags.... sen söndag,måndag och i kväll,,, med min granne... vi är så himmla duktiga! Så skönt... men har fått problem med höfterna... foglossningen efter hampus sitter fortfarande kvar!! helt sjukt jobbigt..men men.Bara att bita i hop eller hur?=) mina barn är så underbara att jag döööör... Dom gör mig verkligen lyckligast i världen! finns inget som är så underbart som dom två!!!



Imorgon blir de ner till Öppnis på förmiddagen..och ta prover med Hampus.. Så ska ja köpa mig en våg! se om man ser nån skildnad=)

Ska prata klart med rebecca sen blir de ett bad!

okej...

Mina tårt saker kom igår!!!! så till helgen blir de bakning som gäller! hihi... Amanda är på dagis och sur johan sover.. haha..

Händer inte allt för mycket här! i morgon ska ja ner och ta prover på Hamous eftersom jag glömt bort de i några dagar nu... TYPISKT mig! men men..


Vet inte riktigt va ja ska skriva.. 'Barnen ska sova hos mormor och morfar i helgen.. tror kanske ja ska hitta på nått kul,, men får se!;D hihi...

Har börja gå ut å gå nu också! typ varjekväll! och har börjatväga maten och allt sånt där!!! hiiihi hoppas några kilon försvinneer bort iaf! men men

Ska gå å hänga upp lite vinter kläder som ja tvättat nu!

beställt...

Hej har nu beställt lite saker så jag kan prova göra fina tårtor.. ska ju göra de tills barnen fyller år...Men känner att jag måste pröva först!! så dså...

Här händer de inte allt för mycke... Hampus somna på vägen hem från dagis i morse.. och han sover fortfarande.... Skönt! hoppas han är på bra humör när han vaknar.. inte för han brukar va sur åå gruinig men ändå=)

Va på barnmotagningen igår med Humpe.. Ska ner och ta massa prover med honom i morgon... Hoppas vi får veta om han är alergisk mot något mer... Får väl se... Och vi ska börja ta bort mjöl å se om de kan vara de han reagerar mot.. sen ska vi ta bort ägg och soya... får väl se va tiden utvisar...


Nej ska man ORKA göra nått vettigt idag?? tror fan inte de=) hahaha helt slut idag!

blir nog en eftermiddag ute idag.. om de inte börjar regna!

Har iaf vikt tvätt orkar ja sätta på en tvätt å hänga den tror du? NEJ! haha

barn ledig!

Japp, vi är barnlediga... Barnen är hos mina föräldrar! Och vi ligger i soffan och har just kollat melodifestivalen...
 Helt OKEEJ låt som vann tycker jag!
Men hade ju varit sjukt kul om HEAT vann istället men men blir inte alltid som man tänkt sig!
I morgon ska jag SOVA eller försöka iaf! Sommna här på soffan vid tre och  vakna vid 5.. hm HELT SLUT" men men
Skulle vilja hittta på nått kul i morgon med bebisarna!!! Men blir väl ute lek när vi hämtat hem trollen=)

Har shoppat idag! Amanda har fått nya regnkläder! Och så har jag köpt en ny badrummsmatta,två handdukar,ett dusch draperi och en tvål pump... Allt i samma härliga gröna färg! Kommer bli skit bra!


Saknar mina små trollungar så ja dööör snart!! Kom hem nu! vill ju kramas lite! emn inte så många timmar innan vi ska hämta dom=)


Nej  nu ska ja kolla lite tv innan jag måste springa upp och soooooooova=)

FREDAG IGEN!!!

Fyllde ju år igår så att de va kalas för fulla muggar här på kvällen!! haha... På dagen stor städade ja hela huset medans A va på dagis! så underbart när de luktar rent!



Fredag... Åkte ner till centrum me kvart över 10 bussen.. Fick ju en himmlans massa pengar igår.. så de brände i fingrarna i morse =) Nej men köpte tre linnen,benvärmare,typ 6 par trosor... å hår färg! så ikväll blir de de till att färga barret! SKÖNT!

Per jobbar i morgon....... Vet inte va vi andra ska göra då... men på Kvällen ska mina underbara föräldrar ta barnen... Så vi funderar på att kanske gå på bio.. annars bara äta tacos och umgås.. bara ha en mys pys kväll helt enkelt! Kan man behöva ibland! HAHAHAHA de kommer sluta med som vanligt när vi ska ha mys kväll,att jag somnar i soffan innan klockan är 9... hahaha... Måste bli bättre på de där:D hahahah


Just de va på BIO med Rebecca i onsdags kväll... Hemma bra,Borta värst... skit rolig!!!!

Måndag morgon

Så bakade vi kakor.. Eftersom att jag måste väl ha lite kakor i morgon till fikat!! hehe sen kom Tina och Emilia hit! Vi snackade och kollade på vagnar på blocket.. Hittade en för 600.... men ringde ner till barnens hus och kolla va en ny kosta istället... 1495 kr... Dom hade bara en vagn kvar och de fans kanske en kvar i kungenskurva för de e en utgående modell... Ringde min söta snälla pappa och fråga efter 1500 kr... Fick de låna de av honom!
 men sen kom han på att jag fick pengarna istället =) Min pappa är så underbar! Alltid så snäll!
Så vi tog en promenad ner till Mcdonalds. mötte Nicklas på vägen och sen mötte vi Per ner på mcd.. Efter vi käkat så åkte vi ner och KÖPTE vagnen... INTE SÅ SNYGG... men en underbar SOMMAR vagn! Den är brun/svart.. En carena.... Går inte att köra den nu med all den här jävla skit snön men sen så:D är riktigt nöjd faktiskt!! Amanda satt som en prinsessa!:D De va liggläge på båda sidorna och varsin suflett.. Precis som jag vill ha de... Ända som är så jävla fult är dom SMÅ hjulen.. men de blir nog bra:D hehe.. igår va ju Amanda på dagis jag och Humpe sov typ hela dagen va så sjukt trött igår...

Idag har vi inte heller gjort så mycke... Humpe somnade nyss... jag sitter här å ska väl plocka lite.. Imrogon när Amanda e på dagis ska vi städa,Göra tårta och fixa lite! Sen vid sex kommer min släkt och fikar! Trevligt!

Undrar va ja ska göra medans Humpe sover... kanske vila lite?!? njaa...+

tisdag...

Tisdag igen då.. Helt sjukt va tiden går fort! På torsdag blir jag 23 år... hmm.. sjukt.=) Och snart blir bebisarna stora ett och två år! helt sjukt måste jag säga! Känns som om dom varit med hela mitt liv!! men ändå känns de som om de va igår dom kom! helt sjukt! mina små barn! ska lägga upp en skit söt bild på dom.. men sitter vid fel data och orkar inte byta nu! Nej nu kommer Humpe ohc ska ställa sig upp... måste rusa! bye bye

sov morgon...

japp fick sovmorgon idag.... gick upp strax efter 9.... haha sent=) men för mig är de sovmorgon att få slippa gå upp med barnen och byt blöjor ge frukost och klä på!!! så de så. Ganska skönt måste jag nog säga!kolla melodifestivalen igår... tycker de har blivit sjukt drygt med så många chanser... helt sjukt att dom kommit på de...men men allt för att få in pengar... Pengar är ju verkligen typ allt för vissa..

Vad händer idag då? Per ska till sörab eftersom jag rensa ut förrådet igår=) nu åker babygymmet och massa annat skit... skulle vi få barn i framtiden skulle jag endå köpa ett nytt för att dom mjuka babygymmen tycker dom ju endå inte om så då blir de ett plast!!! ska nog lägga ut amandas spjälsäng på blocket tror jag..Älskar den sängen så skulle kanske spara den bara för att=) haha Ska äta middag hos mina föräldrar idag! skoj!


Igår hade jag verkligen städdag!! STOR städade nedervåningen riktigt ordentligt! och sen ut å rensa förrådet! så skönt visst e ja duktig=)


Veckan va ska man hitta på då? vet inte alls :S


Nu ska Per å Amanda åka till sörab!!


Hej då!

sent...=)

Mamma kom på besök idag VÄLDIGT tidigt! haha fem i åtta! hihi

Japp..! Idag ska jag å Per äta sent blir så för vi tänkte ha mys pys kväll! så han ska lägga Amanda sen och jga börja med maten!:D Hampusen va så trött att han somna typ 5 över 6!! haha tröttis!
Amanda och Hampusen fick bada innnan han somna! ett LÅNG BAD! haha och som dom ÄLSKAR att bada! sitter och plaskar så ALLT verkligen ALLT i hela badrummet blir sjöblött!! bara dom har kul så!!! i kväll blir de inbakad kassler med potatis gratäng! MUMMS! Längtar redan efter mat är super hungrig.. men men.. är ju ett ganska bra tag kvar med tanke på att ja inte ens börjat å gratängen ska juj va innet ett tag i ugnen!

På Söndag ska vi äta hos min mamma å pappa! Undrar va man får för underbart gott då!?? Min mamma e faktiskt riktigt duktig på mat tycker jag! ska nog önska portergryta! tror ja för hon undra om jag hade nå förslag på mat=)

lill gubbe..

Idag har tildisen och Rebecca varit här och FIKAT! fick med mig en MASSA tårta hem från Emma pemma igår! TACK! Så vi fika tårta och Kaffe:D

Hampusen har sovit och gjort sin mamma JÄKLIGT sur å grinig i två nätter nu!!! Inte så konstigt kanske... Idag efter lunchen tvättade jag av honom och såg hur de hade runit MASSA var ur vänster öra.. hela boddyn hade de kommit på=( så de va bara att ringa till närakuten! Fick tid klockan tre,så Per mitt Hjärta kom hem och hämta oss å så åkte vi dit fick komma in en kvart tidigare!!! helt sjukt har ALDRIG varit med om nått sånt annars får man ju typ vänta i mer än 20 min.. men men kom in iaf och hon kolla i hans öron, och konstaterade att han har dubbelsidig öroninflamation!! STAKARS lillgubben!!! Mammas lilla PRINS!!! Efter läkaren va de bara ner till centrum för att hämta pencelin, och nässpray... In en sväng på ica och sen hem.. Träffa grannen på parkeringen så jag och Amanda gick till deras "gård" och va ute å lekte medans mammorna drack kaffe:D Hampusen va hemma med Per som lagade mat! Amanda hittade VÄRLDENS största vattenpöl som hon skulle hoppa i... Va ska man göra?! haha Så när vi kom in droppade de om hennes strumpbyxor och skor.. men men hon hade kul iaf! Huvudsaken de tycker jag!


I morgon ska min mamma vara ledig och köra Emma till jobbet och komma hit efter de! inte så vanligt med besök vid 8 tiden! haha har nog aldrig hänt tror jag! men de e ju altid trevligt med besök så..=)


Nu ska jag kolla lite teve och sen SOVVVVA!=)



Bye bye

Grattis!

Lillesyste fyller 20 år idag!!!!! lillgumman=)

Idag ska jag ÄNTLIGEN haha! Rebecca kommer hit så tar vi å hämtar de tillsammans! Hon har ju lite saker i packeten hon med=)

Humpe somna på väg till dagis å sover fortfarande men han har sovit skit dåligt inatt å så vakna han halv sex i morse så inte så konstigt att han e trött!!!

Idag blir de kalas för hela slanten! Hem till mamma å¨pappa för att fira Emma!

Grattis igen emmma!

pyamas

Har inte kommit någon vart idag.. går FORTFARANDE runt i pyamas å nu e de ju inte nån ide att bya om=) haha
Har varit värsta hemma frun idag! Har bakat och lagat massa mat.. Visst e jag väl duktig! I morgon e re dagis som gäller!


Tänker på dig Rebecca!!!!! Hoppas allt löser sig till de BÄSTA!

två år

Japp i går hade vi ett årigs bröllops dag! och har varit tillsammans i två år... FAN va tiden går fort! å snart fyller små kottarna år! Emma pemma fyller 20 på Onsdag..!Å sen jag 23 den 12! men men undrar va man ska hitta på idag då... Kanske ska gå ner å hämta packeten på okq8.som kom förra veckan...=)

RSS 2.0