Mamma

Mamma hade vait in och snokat här;) och lämnat en komentar om att Amanda va på tradera för utropp 1 KR!!!!! haha hon hade sätt en liten reklam annons här på min sida!haha. så gick ja in å kolla då va de nå porslin... jag höll på att dö av garv innan ja visst va hon snacka om!
Idag har vi inte gjort så mycket... BRÅKAT!!! Amanda är sååååååå trottsig att hennes mamma håller på att smälla av! de e verkligen SKIT jobbigt....men men hoppas de går över snart!!

Vi va ute och lekte på efter middagen.. skulle behöva köpa en hjälm åt Amanda.! Hon ville gå ner till backen vid dagis med sin pulka i handen=) så vi gick dit...
och hela backen va bara is och de va skit mycke barn där som åkte på bara rumpan utan pulka eller nått sånt.. å hon försökte gå upp men ramlade bara..
å hjälm kan man ju behöva när man åkter pulka och spnt...
sen kommer ju våren och sommaren som innebär massa sycklande... HJÄLM som gäller då!!! Om de nu blir någon sommar iår,,,
Känns som om de är skit länge kvar!

Per jobbar över ikv'ääll som vanligt! å i morgon ska han jobba för ovanlighetens skull! Men han kommer hem till 2! För sen ska jag mammsen och systeryster åka på middag och bio!!=) sååå mysigt! LÄNGTAR!

Får se vad jag och trollen hittar på i morgon på dagen... vaknar äter frukost klär på oss, och sen kanske man ska gå ut innan de är lunch time ochsen vila! Sen är pappsen hemma=)



Den 7 ska vi åka på kryssning!! ska bli så kul, visst Rebecca! vi som va nyktra sist får helt enkelt ta igen de den här gången! blir en dags kryssningUTAN VÅRA BARN!!!! sen blir de nog lite crossing,och sen in till stan eller nått! LÄNGTAR MASSOR!!!!


Sist vi åkte va Amanda och en nyfödd Hampus med och Rebecca va typ höggravid=) Undra varför vi va nyktra?! hihi den dan va sååå mysig!!! ska lägga in ett kort från den resan!

Kommentarer
Postat av: Rebecca och tildisen

ja nu gäller de att ta i gen oss fö fan fullt ös nu gumman skrattar:) nu e de våran tur ahahahaha.....inga barn ingen magge nu ska vi koppla av vännen gud de kommer bli himmel riket kramar om er alla tilda saknar sin snygging :P

2009-01-30 @ 20:50:13
URL: http://mshook.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0