myspys

Igår var vi barnlediga! Första gången på mycket länge!
Vi fick snål åka med Emma å George som ändå skulle in till stan vid 2 tiden!
Vi gick och kollde när biljard hallen öppnade, sen gick vi till Hard Rock Cafe och drack ett par öl, Vid fem gick vi tillbaka till biljard hallen och spelade! Tiden bara sprang iväg! Jag vann såklart! =) När vi var färdiga tog vi tunnelbanan in till centralen och gick på en kina resturang Jätte gott och jätte mysigt! Men sjukt mycket folk!När vi ätit klart gick vi till gamlastan för att ta nån öl. Vi åkte hemmåt vid tio tiden. Vi kte förbi zigma innan vi tillslut var hemma! Va hemma tolv! Ja va helt slut och somnade nog på två röda!

I morse vaknade jag vid elva! Sovmorgon!=) Per sover fortfarande.. Barnen är inte hemma än heller!

Jag har förberätt middagen och fixat lite här hemma nu på "morgonen" Och bara väntar på mina små trollungar!

Nej nu ska ja kanske stopa in lite frukost i magen! Bye bye!

Tack älskling för en toppen kväll!

GRATTIS EMMA!!!

Torsdag idag! Å ja har varit ledig... GALET skönt! Jag har kommit upp 196,75 timmar den här månaden.. Och då på tre veckor! Galet mycke jobb! men väldigt roligt!

Måste bara säga grattis till min lillesyster som har tagit sitt körkort!!!! WEEEE!!=) Så idag har hon och jag varit i kista å handlat lite=) Vi åkte bil alldeles själva=)

I morgon ska vi på begravning! Min gammelmormor somnade in för ca tre veckor sen! Hon blev 104 eller 105 år.. RIP!

Sen ska vi ut å äta på kvällen!

Lördag är vi barn lediga! Så då ska ja å Per in till stan! Käka gott å dricka gott å bara vara! Myspys!

Nästa helg börjar renoveringen! Alla tak på nerevåningen ska rivas! Så ska vi sätta upp nytt, och med spottar.
Sen blir de köket och badrummets tur! Kommer bli så underbart fint! Vi fixade klart allt med IKEA igår kväll, så nästa vecka blir de till att beställa hem köket!!!!

Fattar ni hur underbart de ska bli!!!

Just nu bor vi i lite kaos! Vi handlade lite grejer i helgen som var å de står i vardagsrummet.. =) Typ en toastol och golv till köket å lite andra saker!

Nej kanske ska hoppa in i duschen för att sen hoppa ner i sängen! Ska upp tidigt i morrn! mamma å pappa kommer å hämtar mig kvart över 8.... Per lämnar barnen i morrn! Så hämtar ja dom när vi kommer hem! De tar ju ändå lång tid att åka!

Nej men ha en bra helg alla!!

jaha ja

jaha jaaa,,,

MASSOR!

De har hänt massor som vanligt sen jag skrev sist=)

Just nu är jag hemma och är sjuk. Barnen är hemma, Hampus sjuk. Har absolut nada ork till att klä på oss o gör oss i ordning för att gå å lämna Amanda på dagis så hon får vara hemma med oss! En helt ledig vecka för dessa små bebisar=)

Jag har fått dubbelsidig öroninflamation och båda öronen har spruckit på trummhinnan, halsfluss å feber.. Hals fluss utan att ha ont i halsen, SJUKT! Åkte till läkaren efter jobber i lördags, det här är min jobb vecka, känns skit att vara hemma en hel vecka måste jga säga!
MEN jag tänker bli frisk och inte bli sjuk igen på MYCKET länge! Läkaren sjukskrev mig en vecka. Hatar att bara va hemma, och inte heller orkar jag göra nått..

skulle behöva göra så mycket men orken infinner sig inte!...

Nog om de! Våra planer med att renovera hemma är igång snart!!!!!!!!=) Känns så fruktansvärt underbart!!!Vi kanske tar en tripp å beställer köket å allt till badrummet snart=) VÄLDIGT SNART!=)

Semester har vi planerat! De blir iaf en resa till GOTLAND och bo i stuga precis vid PIPPI huset! Tror du Amanda är överlycklig!? Vi åker hela familjen och Tina Nicklas Lukas, Emilia och den sötaste LIAM av dom alla!=) Ska bli så underbart skönt! Å så underbart kul kommer vi ha!
Om ork å pengar finns blir de en pripp till landet uppe i norrland å sen skansen å massa såna saker=)


Nej nu ska ja ta mitt penecilin...

Ha en bra gott folk! Bye bye

inte igår=)

de va inte igår!=)
Har hänt massvis med skoj sen sist.. men de pallar ja inte ta nu=)
Jobbar just nu! Tycker verkligen om detta jobbb! så skönt!

Mina älskade små busungar s0ver hos mamma å pappa inatt.. Per jobbar i morgon bitti å ja me, så mamma ska va barnvakt! På Tisdag med=)
Började halv 3 idag.. Jobbar till i morgon eftermiddag till 4=) Å sen hem å sova å sen börjar ja halv 8 på tis å slutar 4! Spännande!=)

Nej nu ska ja gå å glo på film! bye bye

Puss å hejj

RSS 2.0