ringt!

Nu har hon ringt... Jag hade inte sjukdomen! känns skönt på ett set!

Jag hade alldeles för hög sänka.... Så måste dit vecka 42 för att ta om den...

Hon kör uteslutnings metoden från och med nu!

Hon har skickat en remis till nån SPECIALLIST! haha som ja visste=)

Hon tror nu att jag har andnings uppehåll när ja sover... Så jag ska få hem massa skit jag ska ha på mig när jag sover för att mäta ljud.. Så jag ska alltså sova med en jävla mask på mig... Hud kommer jag kunna sova då, är min fråga!!?!  Men men...

Hon undra också vad jag ville å tyckte vi skulle göra.. Jag vill bara få ett slut på de här! jag mår inte bra! jag är för TRÖTT för att kunna leva med mig själv och ta hand om mina älsklingar! de känns inte rättvist mot varken dom eller Per!

Men vad händer om jag nu har andnings uppehåll??

Jag vart så ställd så jag glömde fråga allt jag ville... Eller ja hade iförsig inte tänkt på de så de kom som en chock iförsig=S

Ska nog googla lite nu innan Per komnmer å hämtar mig!

Hoppas på en tid fort så ja slipper tänka å gruva mig mer om det nu!

Idag...

Idag får jag domen.......
Idag får jag äntligen veta vad de e för FEL!
Vad sju rör blod har att ge! Vad sju rör blod säger...
Som jag har väntat på denna dag!

Dom ska ringa från vårdcentralen nån gång under dagen..
Hoppas på de bästa och ett  SLUT på de här!
Tänk att kunna va männsika även om man inte sover middag, att kunna sitta uppe längre än nio på kvällen fast man inte sovit middag!

VILKEN DRÖM!!!!

På ett set hoppas jag på att de är den där sjukdomen som man tror... För då går de att bota med medicin resten av livet...

men om de inte är de?!?!
vad händer då??

Om inte... Då måste jag tillbaka och ta nya prover på nått annat bli skickad till nån jävla specialist!
HOPPAS DE ÄR DET!!
nnars är de väl vänte tider å skit till Spec läkare å skit...

Tänk om de är nå allvarligare än en lät sjukdom man botar med tabletter... Ähh nu ska jag sluta tänka... Tänk om=)

Men jag behöver verkligen gå in i duschen... men då kommer läkaren ringa... haha....

Ska äta lunch med min Älskling idag igen=) Lyx!=) Kan man va värd ibland!

Vad säger du?

Nej får nog ta med mig telefonen in i duschen... Och hoppas jag hinner duscha färdigt innan den ringer!=)

jaja nu fick ni vet lite tankar ja har idag=)

Puss hej















...

saknar dig med Kattiz..=)

Match

Igår va jag å Per på derbyt mellan AIK och Djurgården! va riktigt roligt! AIK vann! Per va glad iaf=)

bra !

Har varit väldigt duktig idag!
Har beställt massa jul saker... Två advents stjärnor till vardagsrummet! Jul gardiner till vardagsrummet, köket och Hampus rum! 4 st bädd sätt vi alla fyra fick likadana! Servetter, Glögg set med 10 delar,2 st dukar å så..=)

Sen gick jag ut i förrådet för att jag skulle leta efter Hampus fodrade galon kläder! Och då passade jag på att ta in alla förra årets vinter kläder... gick igenom dom å la in de vi fortfarande kan ha! Så märkte jag upp alla nya vinterkläder! Nu är det ÄNDA vi behöver köpa ett par byxa å jacka var! En overoll och ett par byxor å jacka får dom iår! Så underbart skönt att vara KLARA nu!
Ska nog köpa byxan å jackan på ICA MAXI! Dom hade jätte fina!
Det tog typ 2 timmar att fixa allt med alla kläder! och dom har typ 40 vantar! helt sjukt många iaf!=)

Sen har jag till och med hunnit äta lunch!=)


Nu ska jag lägga mig på sofflocket=)

mys

Vi har lite myspys nu när barnen lagt sig och somnat!
Per grilla just nu! Fläskfile och hallomi! och så har han gjort en super smarrig sallad!!! å jag gör vitlöksbröd! haha Duktiga jag=)

Va ner på marknaden idag... de e ju helt sjukt så tråkigt de är... barnen fick en varsin ballong sem köpte vi inge mer!

Vi har haft en mys dqag hela dagen idag!



snart är maten klar!!!! hihi ses!

herregud va duktig jag är!

*Jag har gjort MASSOR nu efter jag lämnat älsklingarna på dagis! Lämna dom nio... Sen hem å betala alla äckliga muppiga hemska räkningar!!! ringt tre ärenden och ringt å sagt upp barnens ena bokklubb.. känns som man inte behöver va me i mer än en för vi har å får så sjukt mycke böcker! Så d så.. ska ta mig ner till centrum också! ska handla långkalsonger till Hampus! tror vi ska åka å stor handla sen också! Jag älskar att stor handla de är skit kul å jätte mysigt! vad tycker du???

Jag hittade 15 nappar på amandas avdelning! Undra varför vi inte har några hemma! haha
Men jag hittade bara två på Hampus!haha Så jag hade med mig 17 nappar med mig hem idag! och då har dom ändå 3 nappar var kvar där! hihi

Nej ska ta mig en dusch innan ja ska ner till centrum!

Puss

lunchat!

Lämnade barnen klockan nio idag! vi hade lite mys i soffan innan! Efter jag lämnat dom åkte jag till Pers jobb... va där vid tio.. Sen vid elva när han har lunch åkte vi till kina resturangen i Märsta! MYCKE  GOTT! Mysigt att luncha bara vi två! har nog aldrig hänt!=) men mebn sen åkte jag hem.. Så nu har ja DAMMAT DAMMSUGIT Å TORKAT GOLVEN där uppe! Sncka om snuskigt! BLä va mycke damm! men men nu e rom borta=)

Ska sätta mig tillrätta i soffan en stund innan de små trollungarna kommer hem!

Bye Bye

förkyld

blä fy usch!

trött!!!!!!

jag är så trött!!! herregud!

grattis!

Grattis Jossan till lille Ali!

mys..

Barnen åt rester till middag.. Per grilla åt oss sen=) De blidde fläsk karre.. å halomi ost! STOR sallad och avocado och vitlöksbröd! Med aioli till!!!!!!! SÅ sjukt jävla GOTT!!! hihi mys framför tvn! bara vi! de va INTE igår vi åt middag själva! haha! Annars äter vi alltid grillmat på fredag med våra grannar! har vairt en tradision HELA sommaren! och vi lek´ver kvar i sommaren så länge vi kan! haha! vi grilla tillsammans idag med men åt på varsitt håll! MYS"!

I morgon åker Per med Daniel till Daniels land och ska dra upp hans båt.... Vad i helvete ska ja  barnen göra då???? Mamma å pappa åker upp till landet i norrland io morgon bitti.. så inte ens dit kan vi gå å umgås! haha... vi e mobbade å har inga vänner! hahahas

Varken i går eller idag har jag ätit mina underbara godisar/chirre.... haha BEROENDE!!!!! men men... livet går väl vidare... Borde nog kanske bara äta skit på lördagar om ja nu måste äta d nån gång!?! haha... Som ett litet barn!

idol

Ja.. snart börjar idol! ska bli lika intressant som alltid=*) nu ska jag röka.....! Per min älskling e skit duktig å har slutat även fast ja fortfarande röker! DUKTIG ÄLSKLING!

Nej en riktig DEPP dag! Matte provet gick nog åt helvetet idag med... en riktig SKIT dag idag!

Mamma ringde mig förrut.. De stod en lapp i deras port Att Malin Eman skulle ringa city mail för att dom kunde inte hitta henne i porten... men ååhhhh när flyttade jag därifrån??? och då hete ja inte ens EMAN!!!! knasigt! Skit nyfiken på vad de skulle kunna vara... för jag har ABSOLUT inte en aning! SPÄNNANDE!

.........

Ja.. jag blir fan deprimerad utav alla TRAGISKA människor.... De e ta mig fan SJUKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

läste just en grej i tidningen.. och blir fan sjukt upprörd.....................

hoppat av

Japp nu har jag hoppat av Engelskan.... Jag har verkligen inte tid eller LUST att ha en engelska lektion som börjar halv sju å slutar åtta! Speciellt inte när jag sökt dag!!!Och mitt beslut känns så JÄVLA bra!!! Så på fredag ska ja ner till vuxenstudier grejen och fylla i blnkäter till Samhällskunskap B! d ni=) så den kursen börjar direkt efter Psykologi A kursen... Så passade jag på att boka möte med studievägledaren för att fylla i ansökan till nästa termin!! Så den 22 Okt ska vi ha möte... Undra va ja ska sköka för kurser då!!
  1. Svenska C
  2. Engelska
  3. Psykologi B
Annars så vet jag inte vad jag vill eller behöver läsa... Har god känt i alla andra ämnen... så vi får se.. ska nog ta nått så ja får merit poäng iaf=) De skulle jag få för samhäll B iaf*=)

Nej nog om de...

Ska snart hämta hem mina kycklingar! hahaBebisar... Tänk va mycke man kan sakna sina små barn, på bara några timmar!!! men men

Hej då!

söndag

Redan söndag.... Idag ska vi hem till mamma å pappa för att äta litegod middag! jag har beställt portergryta!=) mmm va gott!

Ihelgen har vi inte gjort allt för mycket,.. eller Per å två killar till har fixat å röjt ute... Medans vi mammor å barn va ute hela dagen å fika å¨lekte*=) Sen vart de grillning på kvällen.. jätte gott!

Idag hade ja sov morgon... sov ända till halv elva... händer ALDRIG att ja sover så länge nu förtiden*==)

Per är just nu ute med Amanda! och lille Hampus gubben sover... jag har pluggat lite vikt lite tvätt å lagt in MASSOR med tvätt i skåpen... skölnt att ha de gjort de har legat å väntat jätte länge nu..=) har satt på en tvätt till så ska hänga den och sen åker vi till mammsen å pappsen å käkar middag!

Iveckan är de ganska mycket! Lektioner i morgon.. sen på tisdag är de psykologi prov... På onsdag är de lektioner till åtta på kvällen... Torsdag är de matte prov... å sen fredag ledig.. men säkerligen en MASSSSSA läxor.... men men snart är de slut me skolan=) haha... snart är de ju jul!!!!!! ja längtar som en TOK! hahaha


Vad tycker ni om julen??

hej

hej

skolan/läkaren

Jaha... skolan går bara bra!!! Rätt roligt faktiskt=)

Va hos hud läkaren idag... och min sjukdom är inte aktiv läöngre.. De är bara ärr kvar.. men den kan ju komma tillbakna när som helst! De känns jobbigt måste jag säga! Att jag kan vakna i morgon och den är tillbaka! Men men blir nog bra... Vi pratade om att operera bort de här fula ärren.. men då kommer jag få bekosta hela själv... Så jag ska tänlka på saken... ärren kan försvinna av sig självt.. de kan ta hela livet eller några år... så vi får se..

Nej nu ska ja kolla klart förlossningskliniken innan ja ska hämta hem älsklingarna från dagis! Min mamma fyller år idag! så GRATTIS mamma!!!!! ska åka dit efterdagis!

Puss hej

RSS 2.0